sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mun piti mennä lenkille mutta...

...siis aamusta kympin maissa (tai mullehan se on jo puolipäivä kun heräämisaika on 05) lähdin nukutuskävelylle rattaiden ja Paavon kanssa. Huomasin lyhtypylväässä mainoksen pihakirppiksestä. No, sehän oli  ihan reitin varrella...







 
Ja mä olen niin onnellinen ja tyytyväinen! Kannatti mennä. Katsokaa nyt mitä kaikkea mä sain kympillä. Siis kaikki yhteensä kympin! En edes malttanut silittää ja pestä näitä ennen hehkutusta ja nää näyttää näissä kuvissa ihan rytkyiltä mutta oikeesti ei oo. Tuossa on kaksi ihanaa mekkoa, toppeja, sortsit jotka saattaa kuitenkin olla mulle liian nuorekkaat ja täydellisesti istuvat farkut sekä takki, joka sopii just hyvin monenekin huivin kanssa. Brad Pitt on kanssa samaa mieltä. Tai ainaki mä luulen niin.
 
***
 
Muuten ei kuulu kummempia. Töissä olen sillontällön käynyt lastenhoidon lomassa, jumppaamassa ja vähän neulonutkin tai siis aloittanut vaikka mitä ja sitten jättänyt työn muutamaa silmukkaa vaille valmiiksi ja jatkanut uutta putkeen. Täytyy ryhdistäytyä ja tehdä nuo keskeneräiset valmiiksi. Vaikkei osaa niistä toivottavasto tarvitse enää ennen ensi syksyä!
 
***
 
Tervetulotoivotukset uusille lukijoille :)
 
 

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Minne meet?

Voi ei, minne aika menee? Mun pikkusesta, mutta sentäänosesta keskospojasta on tullut  kävelevä vuoden ikäinen täystuho. Päivät kuluu kaappeja ja laatikoita purkaessa, syödessä, nukkuessa ja saatetaampa joskus panna elämä risaseksi ja mennä läheiseen leikkipuistoon keinumaan. Joskus käydään myös uimahallissa ja se on ylen lystiä.
 
 
 
Kun kaikki on nyt sitten taas niin kovin menevää sorttia, tein seiskaveikan jämistä Quo vadis- lapaset. Taas tätä mun peristeistä neulomusjuttua; helppoo ja nopeesti näperrettävää. Voikun mulla joskus olis taas aikaa ja energiaa näpertää kaikkia ihania pitsijuttuja joihin voisi oikeen keskittyä!
 
 
 
Ihan kelpo lapaset näistä tuli. Värit ei nyt ihan ole toisiinsa saumattomasti yhteensopivia, mutta mitäpä sitten. Itse asiassa nämä tumput on vähän niinku elämä itse. Kaikenlaisia värejä ja lopputulos on oikein kiva :)
 

Leppoisaa sunnuntaita!